Бойовики обстріляли Мар'їнку з мінометів: поранено жінку

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська вранці обстріляли Мар'їнку з 82-мм мінометів, поранення отримала місцева мешканка.
фото: УНІАН

Російсько-окупаційні війська вранці обстріляли Мар'їнку з 82-мм мінометів, поранення отримала місцева мешканка.

Про це на своїй сторінці в Facebook розповів спікер штабу АТО Антон Миронович, повідомляє «Слово і Діло».

«Сьогодні близько 11 години проросійські бойовики знову обстріляли житлові квартали Мар'їнки. За попередньою інформацією, проросійські бандформування застосували 82-мм міномети, в результаті чого одна місцева жителька отримала поранення. Обставини і наслідки обстрілу з'ясовуються», – написав він.

За даними української сторони СЦКК, поранення отримала 43-річна жінка, яка госпіталізована в Курахівську районну лікарню з осколковими пораненнями правого передпліччя і лівого стегна.

«Лікарі констатують, що вона перебуває в стані середньої важкості», – уточнили представники СЦКК на сторінці штабу АТО в Facebook.

У місті працює спостережна група української сторони СЦКК, уточнюється інформація про інших потерпілих і руйнування.

«Українська сторона засуджує дії НЗФ ОРДО щодо обстрілів населених пунктів, що ставить під загрозу життя та здоров’я цивільного населення. Такі дії керівництва ОРДО свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей», – підкреслили в СЦКК.

Нагадаємо, 22 червня в Донецькій області без водопостачання залишилися понад 380 тисяч осіб через знеструмлення насосної станції першого підйому Південно-Донбаського водогону після обстрілу бойовиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: