На Донбасі понад 380 тисяч людей залишилися без водопостачання

Читать на русском
На непідконтрольній території сталося пошкодження лінії електропередач, в результаті знеструмлена насосна станція Південно-Донбаського водогону.

У Донецькій області понад 380 тисяч людей залишилися без централізованого водопостачання через знеструмлення насосної станції першого підйому Південно-Донбаського водогону.

Про це повідомила Держслужба з надзвичайних ситуацій, передає «Слово і Діло».

«22 червня в результаті бойових дій у Ясинуватському районі поблизу с. Василівка на непідконтрольній території сталося пошкодження високовольтної лінії електропередач, що призвело до припинення електропостачання насосної станції першого підйому Південно-Донбаського водогону. Без централізованого водопостачання залишилося 72 населених пункти (388 тис. осіб) у 5 районах області (Покровський, Селидовський, Волноваський, Добропільський, Мар’їнський) та смт Олександрівка», - йдеться в повідомленні.

Станом на ранок. 22 червня водопостачання населенню здійснюється з резервних резервуарів.

В Авдіївці тим часом відсутнє газопостачання. Через небезпеку для життя працівники не можуть почати ремонт підземного газопроводу який був пошкоджений 7 червня в результаті бойових дій.

У п'яти районах Донецької області відновлено водопостачанняУ Державній службі з надзвичайних ситуацій України повідомили про відновлення централізованого водопостачання в низці районів Донецької області.

Як повідомлялося, 8 червня у прилеглих селищах та частково в Авдіївки відключили газ через пошкодження обстрілами магістрального газогону «Макіївка-Авдіївка».

Уночі 11 червня терористи завдали удару по району, де розташована насосна станція Південнодонбаського водоводу (Ясинуватський район, с.Василівка). Внаслідок цього довелося припинити подачу води на чотири фільтрувальні станції: Карлівську, Великоанадольську та дві Маріупольські.

Раніше повідомлялось, що в Одеській області через прорив труби без води залишилися 150 тисяч осіб.

Нагадаємо, шо вчора на Донбасі відновили водопостачання Олександрівки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: