Березюк збирається ночувати під Адміністрацією президента

Читать на русском
На думку Березюка, президентська адміністрація це почала, вона й має це закінчити. Тому що прем’єр-міністр має вигляд залежного.

Лідер фракції «Самопоміч» Олег Березюк голодуватиме під стінами Адміністрації президента й ночуватиме там у ніч на 20 червня.

Про це він заявив у коментарі каналу «112 Україна», передає «Слово і Діло».

Парламентар назвав причиною голодування спротив команди президента Петра Порошенка керівнику Львова Андрію Садовому у вирішенні проблеми зі сміттям.

На думку Березюка, влада має «перестати знущатися над людьми»: «Президентська адміністрація це почала, вона має це закінчити. Тому що прем’єр-міністр вигладає залежним».

Кабмін готовий виділити кошти на вирішення проблеми зі сміттям у Львові – ГройсманКабмін готовий виділити гроші з резервного фонду на облаштування полігону для прийому сміття у Львівській області.

«Цей план лежить (у влади) рік. Просто брехлива позиція, нечесна конкуренція, використання деспотичних інструментів проти людей у політичній боротьбі привела до такої катастрофи. Щоб вона не стала ще більшою, я тут…», – заявив він.

«Я тут буду ночувати. Я буду тільки вживати воду – а далі все залежить від президента і прем’єр-міністра. Якщо вони є посадові особи держави, де людина і її здоров'я мають цінність, то все буде добре. Якщо ми в деспотичній державі, то тоді не треба брехати про європейські цінності, можливості і шлях», – сказав депутат.

За його словами, звернення прем’єр-міністра Володимира Гройсмана до Садового на засіданні уряду було на 99% брехнею.

Як повідомлялося, Олег Березюк оголосив голодування через ситуацію з вивезенням сміття зі Львова.

Водночас зазначимо, що президент України вирушив з робочим візитом до Сполучених Штатів Америки, де завтра, 20 червня, має зустрітися з Трампом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: