Соболєв: військові подаватимуть декларації після повернення з АТО

Читать на русском
Також він зазначив, що військові у своїх деклараціях не вказують три речі: дані про військову частину, місце служби та не називають займану посаду.

Військові подаватимуть декларації лише після повернення з АТО і не вказуватимуть дані про військову частину, місце служби та посаду.

Про це заявив на засіданні комітету ВРУ голова комітету Верховної Ради із питань запобігання і протидії корупції Єгор Соболєв, передає «Слово і Діло».

«Ми створили робочу групу разом із представником президента, зараз вже головою фракції БПП Герасимовим. Ця група працювала всю осінь у цьому приміщенні, і ми обговорювали з реальними учасниками військових дій, як організувати процес подачі декларацій. Рішення вже прийнято, проблема вирішена українським парламентом та це рішення підписане президентом. Якщо ти реально воюєш, ти взагалі не подаєш декларацію – подаєш її лише після повернення з місця постійної дислокації, й тобі дають більше часу для її заповнення», - зазначив Соболєв.

Також він зазначив, що військові у своїх деклараціях не вказують три речі: дані про військову частину, місце служби та не називають займану посаду.

Нагадаємо, у березні Верховна Рада звільнила військовослужбовців рядового, сержантського, старшинського складів, молодшого офіцерського складу від обов'язку подавати електронні декларації, проте зобов'язала подавати дані звітності низку інших категорій осіб.

Також уряд планує до кінця 2017 року розробити законопроект про запровадження загального декларування доходів українських громадян та податковий контроль витрат фізосіб непрямими методами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: