Кращі серед кращих: конкурсна комісія обрала 55 нових детективів НАБУ

Читать на русском
На переможців чекають спеціальна перевірка і поліграф. Лише після цього розпорядженням директора НАБУ їх зможуть призначити на посади.

Конкурсна комісія обрала з майже 2500 осіб всього 55, яких рекомендує призначити на посади детективів Національного антикорупційного бюро України.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на сторінку НАБУ в Facebook.

НАБУ: понад третина корупційних справ простоює в судахСуди затягують розгляд 24 з 68 кримінальних справ щодо розслідувань Національного антикорупційного бюро.

Такими є результати третьої хвилі конкурсного відбору на ці посади, яка завершилася 2 червня. Попереду на переможців чекає спеціальна перевірка та поліграф. Лише після цього розпорядженням директора НАБУ їх зможуть призначити на посади.

На переможців чекають спеціальна перевірка і поліграф. Лише після цього розпорядженням директора НАБУ їх зможуть призначити на посади.

Більша частина новообраних детективів після призначення працюватиме у територіальних управліннях НАБУ — у Львові, Одесі й Харкові.

Третя хвиля конкурсного відбору детективів Бюро стартувала у липні торік. Документи для участі в конкурсі подали 2494 особи (44 особи на місце). Після аналізу відповідності поданих документів кваліфікаційним вимогам до тестування на знання законодавства допущено 2159 кандидатів.

У другому етапі відбору — тестуванні загальних здібностей (generall skills) — взяли участь 920 осіб. За результатами попередніх випробувань до психологічного тестування MMPI та до співбесід із конкурсною комісією були допущені 454 претенденти. Серед них і визначили 55 переможців.

Раніше в НАБУ повідомили, що понад третина корупційних справ простоює в судах.

Зазначимо, що НАБУ підозрює керівництво Нацбанку у виведенні понад ₴10 мільярдів рефінансування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: