МВС запроваджує нові екзаменаційні білети для водіїв

Читать на русском
Наступного тижня в сервісних центрах МВС відбудеться впровадження нових екзаменаційних білетів з правил дорожнього руху.

Наступного тижня в сервісних центрах МВС відбудеться впровадження нових екзаменаційних білетів з правил дорожнього руху для іспитів на водійські права.

Про це 13 червня на відкритті нового сервісного центру МВС в Києві на Петрівці заявив керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій, передає «Слово і Діло».

МОЗ запровадить нові стандарти медогляду для водіївМіністерство охорони здоров'я України зайнялося гармонізацією українських стандартів медицини, стосовно медогляду водіїв, згідно із законами Європейського союзу, щоб зменшити кількість аварій на дорогах України.

«У нас заплановано на наступному тижні впровадження нових екзаменаційних білетів» - сказав Криклій.

Він зазначив, що результати громадського обговорення нових білетів по ПДР «скажені»: було отримано понад 110 тисяч різних зауважень і пропозицій.

До цього процесу долучилися 11 тисяч громадян з різних куточків України, в тому числі і з Криму.

Криклій також додав, що будуть ліквідовані ті корупційні складові, на які постійно скаржилися громадяни, і потрібно забувати про якусь навіть теоретичну можливість придбати права, не маючи знань.

Нагадаємо, в лютому МВС почало видавати водійські права міжнародного формату.

Раніше повідомлялося, що в Херсонській області практично на все літо обмежать рух на дорозі Цюрупинськ-Скадовськ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: