Обіцяні Аваковим сервісні центри МВС відкриються із запізненням

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не виконав обіцянку відкрити до початку літа сервісні центри МВС по всій Україні.
Арсен АваковФото з відкритих джерел

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не впорався з обіцянкою відкрити до початку літа 2017 року сервісні центри МВС по всій країні.

Її «Слово і Діло» зареєстровано 29 листопада 2016 року, коли глава відомства, розповідаючи про відкриття чергового такого центру у Львові, анонсував, що до літа наступного, 2017 року, вони запрацюють по всій країні.

За його словами, центри, завдання яких – якісно замінити собою МРЕВ, повинні істотно вплинути на проблему корупції при реєстрації авто та видачі водійських посвідчень, а також на швидкість вирішення бюрократичних моментів. Всього таких центрів має бути 50 по Україні.

Однак завершити дану реформу вчасно Авакову вже вочевидь не вдасться. 30 травня такий центр запрацював у Білій Церкві, і це – лише 18-та за рахунком відповідна установа в Україні. У липні 2017-го аналогічні центри надання адмінпослуг МВС планують відкрити в Полтаві, Дніпрі та Одесі.

Таким чином, у досьє Арсена Авакова на цю мить 131 обіцянка, 44 з яких він провалив. Втім, виконаних обіцянок у міністра також більш ніж достатньо, і з рівнем відповідальності в 50% він посідає восьме місце в рейтингу українського уряду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: