В Авдіївці оголосили надзвичайний стан і будують новий газопровід - Жебрівський

Читать на русском
Частину робіт по будівництву нового газопроводу зможе профінансувати компанія, якій належить місцевий коксохімічний завод.

В Авдіївці через відсутність газопостачання оголошено надзвичайну ситуацію.

Про це написав у Facebook керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передає «Слово і Діло».

Два роки на посаді губернатора Донецької області: скільки обіцянок виконав Жебрівський?Минуло два роки, як Павло Жебрівський очолив Донецьку військово-цивільну обласну адміністрацію: «Слово і Діло» підрахувало, скільки своїх обіцянок він виконав за цей час.

Він також повідомив про початок будівництва нового газопроводу, через який Авдіївка буде отримувати газ з контрольованою України території.

«Місто вже шостий день без газу - з тих пір як бойовики в черговий раз пошкодили старий газопровід. Оголосили по Авдіївці надзвичайну ситуацію техногенного характеру регіонального рівня. Сьогодні приступаємо до робіт - позбудемося залежності від примх російсько-терористичних бандформувань. Вартість будівництва - 59 млн грн.», - написав Жебрівський.

Частину робіт зможе профінансувати компанія, якій належить місцевий коксохімічний завод.

Як повідомили в ДержНС, Авдіївка як і раніше залишається без газопостачання.

А 22 грудня 2016 року Жебрівський заявив, що в 2017 році в області буде облаштовано 85 полів зі штучним покриттям для ігрових видів спорту. Подивимося, чи вдасться чиновнику виконати свою обіцянку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: