У Донецькій області можуть оголосити надзвичайну ситуацію через відсутність водопостачання

Читать на русском
У Донецькій області розглядають питання щодо оголошення надзвичайного стану через відсутність централізованого водопостачання.

У Донецькій області розглядають питання щодо оголошення надзвичайного стану через відсутність централізованого водопостачання.

Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський в Facebook, передає «Слово і Діло».

Два роки на посаді губернатора Донецької області: скільки обіцянок виконав Жебрівський?Минуло два роки, як Павло Жебрівський очолив Донецьку військово-цивільну обласну адміністрацію: «Слово і Діло» підрахувало, скільки своїх обіцянок він виконав за цей час.

Загалом без води залишаються 14 міст і 58 селищ. Це Волноваха, Селидове, Українськ, Гірник, Новоградовка, Покровск, Мірноград, Родинське, Мар'їнка, Красногорівка, Вугледар і Добропілля.

Тому місцева влада змушена робити підвезення води з резервних резервуарів і свердловин.

Як повідомив глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жербівскій, їм не вдається домовитися з бойовиками про доступ ремонтних бригад для налагодження роботи насосної станції.

Водопостачання 5 районів Донецької області не відновлено через новий обстрілСталося повторне знеструмлення насосної станції першого підйому Південнодонбаського водопроводу.

«Розглядається питання оголошення в Донецькій області надзвичайної ситуації», - зазначив Павло Жербівскій.

Нагадаємо, 11 червня бойовики в черговий раз обстріляли на насосну станцію Південно-Донбаського водогону, що призвело до зупинки водогону.

Раніше повідомлялося, що в Авдіївці відновили водопостачання.

Сьогодні на окупований Донбас прибуло підкріплення з російських найманців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: