Водопостачання 5 районів Донецької області не відновлено через новий обстріл

Читать на русском
Сталося повторне знеструмлення насосної станції першого підйому Південнодонбаського водопроводу.

Відновлення водопостачання п'яти районів Донецької області перервано через новий обстріл і знеструмлення насосної станції першого підйому Південнодонбаського водопроводу.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій, передає «Слово і Діло».

В Авдіївці відновили водопостачанняУ Донецькій обласній військово-цивільної адміністрації розповіли про проблеми з газопостачанням в прилеглих селищах до Авдіївці.

Зокрема у відомстві нагадали, що о 12:00 10 червня роботу насосної станції першого підйому Південнодонбаського водогону було відновлено, проводились регламентні роботи з подачі води до фільтрувальних станцій та безпосередньо до споживачів.

«Близько 23:00 10 червня в результаті поновлення бойових дій сталося пошкодження трансформаторної підстанції 35 кВт (розташованої безпосередньо біля насосної станції), що призвело до повторного припинення електропостачання насосної станції першого підйому Південнодонбаського водогону», - відзначили в ДСНС.

Таким чином, станом на 7:00 11 червня водопостачання населенню (близько 388 тис. мешканців) у 5 районах області (Покровський, Селідовський, Волноваський, Добропільський і Мар’їнський) здійснюється погодинно з 21 резервного резервуару загальною ємністю 61 тис. м3.

Крім того, за даними рятувальників, станом на 7:00 11 червня газопостачання у м. Авдіївка відсутнє, проведення ремонтно-відновлювальних робіт неможливе у зв’язку з небезпекою для працівників.

Нагадаємо, раніше віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко заявляв, що водопостачання п'яти районів Донецької області буде відновлено 10 червня 2017 року з 22:00.

Раніше повідомлялося, що у Львові скасують цілодобове гаряче водопостачання.

Відзначимо, що в Одесі також хочуть відмовитися від гарячого водопостачання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: