Трамп у Польщі обговорить Донбас

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп обговорить зі своїм польським колегою Анджеєм Дудою під час свого візиту в цю країну ситуацію на сході України.

Президент США Дональд Трамп обговорить зі своїм польським колегою Анджеєм Дудою під час свого візиту в цю країну ситуацію на сході України.

Про це повідомив міністр закордонних справ Польщі Вітольд Ващиковський, інформує Польське радіо, пише «Слово і Діло».

За його словами, Трамп прибуде до Польщі ввечері 5 липня, а програма його візиту триватиме до ранніх пообідніх годин 6 липня. Ващиковський повідомив, що одним з пунктів візиту Трампа буде особиста зустріч з Дудою. А якщо главу США буде супроводжувати делегація, то відбудуться зустрічі та в ширшому форматі. Не виключений також приїзд глави Агентства національної безпеки.

Ващиковський підкреслив, що серед тем переговорів будуть двосторонні відносини, зокрема економічне співробітництво, поставки газу, співпраця в галузі оборони і російсько-українська війна. Також буде обговорюватися ситуація на Близькому Сході.

Нещодавно посольство США в Україні закликало припинити військові зіткнення в Донбасі.

Нагадаємо, Держсекретар США Тіллерсон вивчає варіанти участі Америки у врегулюванні ситуації на Донбасі.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Адміністрація президента США Дональда Трампа хоче перезапустити процес переговорів про мирне врегулювання конфлікту в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: