Фракція БПП не підтримала зміни до регламенту ВРУ щодо скасування перерви

Читать на русском
Проект закону №6281 про внесення змін до статті 19 регламенту Ради пропонує скасувати півгодинну перерву, яка, згідно з регламентом, триває з 12.00 до 12.30.

Фракція партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» не підтримала зміни до регламенту Верховної Ради України щодо скасування перерви попри обіцянку голови фракції Артура Герасимова.

Обіцянку народного депутата Герасимова «Слово і Діло» зфіксувало 11 квітня 2017 року.

Голова фракції заявив, що БПП підтримає зміни до регламенту роботи парламенту щодо скасування 30-хвилинної перерви.

Артур ГерасимовНародний депутат України
Герасимов заявив, що фракція БПП підтримає зміни до Регламенту ВРУ щодо скасування перервиСказано 11 квітня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Проект закону №6281 про внесення змін до статті 19 регламенту Ради пропонує скасувати півгодинну перерву, яка, згідно з регламентом, триває з 12.00 до 12.30 під час ранкового засідання на пленарному тижні у вівторок, середу та четвер.

На черговому пленарному засіданні 6 червня 2017 року депутати знову не розглянули цей законопроект, оскільки включення цієї ініціативи до порядку денного роботи ВРУ підтримало лише 205 народних депутатів.

З парламентської фракції БПП, яка налічує 140 народних депутатів, лише 103 підтримали це рішення. Зазначимо, що 12 депутатів не були присутні на засіданні, двоє проголосували проти, решта — утрималися або не голосували взагалі.

Нагадаємо, ще у квітні голова Верховної Ради Андрій Парубій запропонував змінити регламент Верховної Ради і скасувати перерву в її роботі.

Голова фракції БПП за час свого депутатства узяв на себе 25 зобов'язань, 10 з яких зміг виконати. Тож на сьогоднішній день рівень його відповідальності - 40%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: