Парубій пропонує назавжди скасувати денну перерву в роботі ВР

Читать на русском
Голова Верховної Ради Андрій Парубій пропонує змінити регламент Верховної ради і скасувати перерву в її роботі з 12:00 до 12:30.
фото: 112 Україна

Голова Верховної Ради Андрій Парубій пропонує змінити регламент Верховної ради і скасувати перерву в її роботі з 12:00 до 12:30.

Про це він заявив сьогодні під час погоджувальної ради, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

«Хотів би закликати до тієї форми, яку запропонувала нараду голів комітетів – працювати без перерви 12:00-12:30. Щоб ми ввели це як практику. Є пропозиція також, щоб ми прийшли до законодавчої зміни в регламент, щоб у вівторок, середу і четвер перерва 12:00-12:30 була ліквідована», – сказав Парубій.

Андрій ПарубійНародний депутат України
Парубій пообіцяв, що робитиме усе для зростання авторитету парламенту у суспільствіСказано 1 липня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Він зазначив, що скасування перерви дозволить збільшити робочий день депутатів на кілька годин і сприятиме прийняттю додаткових законів.

«І тому я буду рекомендувати, щоб на цьому тижні відповідний законопроект був включений до порядку денного сесії», – додав він.

Минулого тижня Верховна Рада почала проводити свої засідання без проміжної перерви.

Нагадаємо, згідно з поданою декларацією, заробіток спікера ВР Андрія Парубія в 2016 році склав понад 375 тисяч гривень за місцем роботи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: