Артур Герасимов. Як виконує обіцянки новий глава фракції БПП?

Читать на русском
Новий глава фракції Блоку Петра Порошенка Артур Герасимов з початку депутатської каденції виконав трохи менше, ніж половину власних обіцянок.
Артур ГерасимовФото з відкритих джерел

Сьогодні у фракції «Блоку Петра Порошенка» обрали нового главу. Ним став Артур Герасимов, котрий до цього виконував роль представника Президента у Верховній Раді. Всього за час роботи політика в парламенті «Слово і Діло» зареєструвало два десятки його обіцянок.

Артур ГерасимовНародний депутат України
Герасимов пообіцяв домогтись створення суспільного телебаченняСказано 24 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

З них по 9 мають статус «виконано» і «в процесі виконання», і 2 – вже провалені. Зокрема, не впорався нардеп із такими обіцянками, як створення суспільного телебачення та забезпечення прозорості виборчого процесу під час місцевих виборів.

Разом з тим, депутат може записати до свого активу такі зобов’язання, як збільшення кількості спостерігачів ОБСЄ на Донбасі до 1 тис. осіб, істотне збільшення фінансування Збройних сил та інших силових структур, а також підтримка у Верховній Раді скасування оподаткування пенсій для пенсіонерів, що працюють.

Артур ГерасимовНародний депутат України
Герасимов пообіцяв добитися скорочення кількості податків та зменшити їхні ставкиСказано 24 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

Що ж до тих обіцянок Герасимова, які поки що не реалізовані, але можуть бути виконані, то, судячи з них, у нового очільника пропрезидентської фракції наполеонівські плани на майбутнє. Він, наприклад, пообіцяв домогтися системи спрощеного оподаткування для малого та середнього бізнесу, перетворення Антимонопольного комітету на ключовий економічний регулятор, деофшоризації, зменшення кількості і ставок податків, запровадження відкритих списків на парламентських виборах.

Нагадаємо,колишній глава фракції БПП Ігор Гринів подав у відставку 24 березня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: