СЦКК: бойовики обстріляли житлові сектори у трьох населених пунктах

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська із застосуванням заборонених Мінськом озброєнь обстріляли Жованку, Графське і Ольгінку: пошкоджені десятки житлових будинків, студентський гуртожиток і електрична підстанція.

Російсько-окупаційні війська із застосуванням заборонених Мінськом озброєнь обстріляли Жованку, Графське і Ольгінку: пошкоджені десятки житлових будинків, студентський гуртожиток і електрична підстанція.

Про це розповіли в українській стороні СЦКК, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

Вночі та в першій половині дня 12 червня окупаційні сили із застосуванням важкого озброєння обстріляли житлові сектора в Жованці, Графському і Ольгінці.

У Ольгінці через обстріл пошкоджено більше десятка будинків: вибухами в них пробиті дахи, вибиті вікна і осколками посічені стіни. Також обстрілом вивело з ладу електричну підстанцію, через що без світла залишилися понад сотня будинків.

Карта АТО: ситуація на сході України на 12 червняСитуація на сході країни станом на 00:00 12 червня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

У Графській (Комсомольській) крупнокаліберний снаряд вибухнув на дорозі на вулиці Молодіжна, також під час обстрілу ушкодження отримав студентський гуртожиток Лісового коледжу.

У селищі Жованка в результаті обстрілу почалася пожежа в житловому будинку по провулку Арсеньєва, вибухом там пошкоджений фасад будівлі і вибито скло.

За даними української сторони СЦКК, обійшлося без загиблих та поранених.

«НЗФ ОРДО в черговий раз підтверджують своє ігнорування Мінських домовленостей, та прагнення подальшого загострення збройного конфлікту на Донбасі», – підкреслили в СЦКК.

Нагадаємо, в Донецькій області розглядається питання оголошення надзвичайного стану через відсутність централізованого водопостачання.

11 червня бойовики в черговий раз обстріляли житлові квартали Авдіївки – цього разу із застосуванням танків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: