СЦКК збирає інформацію про нічні обстріли Мар'їнки та Красногорівки. Поліція порушила кримінальну справу

Читать на русском
Поліція порушила кримінальне провадження у зв'язку з обстрілом Мар'їнки за статтею терористичний акт Кримінального кодексу України.

Спостережні групи української сторони СЦКК працюють у населених пунктах Мар'їнка та Красногорівка, які в ніч на 10 червня були обстріляні бойовиками.

Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Як відомо, в ніч на 10 червня під час обстрілу позицій сил АТО в районі Мар'їнки під вогонь противника потрапили житлові квартали населеного пункту.

«Внаслідок обстрілу у житловому будинку по вул. Жовтневій поранено 52-річного чоловіка та 53-річну жінку. Обох постраждалих доставлено до Курахівської лікарні», - повідомили у штабі АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 9 червняСитуація на сході країни станом на 00:00 9 червня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

У чоловіка відкритий перелом гомілки, осколкові поранення стегна, травматичний шок 2-го ступеню. У жінки відкритий перелом стегна, осколкові поранення обох стегон. Обидва перебувають в стані середньої важкості.

Поліція порушила кримінальне провадження у зв'язку з обстрілом Мар'їнки за статтею «терористичний акт» Кримінального кодексу України.

Як повідомили в Управлінні Національної поліції в Донецькій області, потужний мінометний обстріл Мар'їнки почався о 23.00 9 червня і тривав близько години.

Крім того, цієї ж ночі було обстріляно житловий сектор Красногорівки.

«По вулиці Шевченка в будинку місцевих жителів було виявлено танковий снаряд, який не розірвався», - поінформували в поліції.

На місці події працює спецгрупа правоохоронців.

Раніше у штабі АТО опублікували фото руйнувань після артобстрілу Кам'янки бойовиками.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: