Бойовики накрили вогнем школу в Красногорівці

Читать на русском
Бойовики, які контролюють тимчасово окуповані райони сходу України, 7 червня продовжили обстріли об'єктів цивільної інфраструктури із застосуванням забороненого Мінськими угодами озброєння.

Бойовики, які контролюють тимчасово окуповані райони сходу України, 7 червня продовжили обстріли об'єктів цивільної інфраструктури із застосуванням забороненого Мінськими угодами озброєння.   Про це повідомила українська сторона Спільного центру з контролю і координації (СЦКК) на Донбасі.   Відзначається, що близько 22.30 кілька боєприпасів розірвалися поруч з будівлею Красногорівської загальноосвітньої школи №1. В цей час в школі нікого не було.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 7 червняСитуація на сході країни станом на 00:00 7 червня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.
  Інформація про руйнування і інші наслідки цього обстрілу уточнюється.   Нагадаємо, в результаті обстрілу Красногорівки 29 травня, який тривав майже три години з околиць Донецька, поранення і травми отримали вісім місцевих жителів, а близько 30 будівель були пошкоджені.

Також після обстрілу бойовиками Красногорівки з мінометів 3 червня була поранена жінка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: