Бойовики продовжують обстріли населених пунктів: в Мар'їнці поранено жінку

Читать на русском
У Мар'їнці під час чергового обстрілу з боку російсько-окупаційних військ осколкові поранення отримала жінка.

У Мар'їнці під час чергового обстрілу з боку російсько-окупаційних військ осколкові поранення отримала жінка.

Про це розповіли в українській групі СЦКК, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«Близько 13.00 під час обстрілу позицій сил АТО в районі Мар'їнки, під вогонь бойовиків також потрапили житлові квартали населеного пункту», – розповіли представники СЦКК.

В результаті обстрілу бойовиків 50-річна жінка отримала осколкове поранення стегна, лікарі характеризують її стан як задовільний.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 8 червняСитуація на сході країни станом на 00:00 8 червня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Група української сторони СЦКК уточнює подробиці події на місці обстрілу.

Українська сторона засудила обстріл населених пунктів з боку бойовиків, які ставлять під загрозу життя цивільного населення.

«Такі дії керівництва ОРДО свідчать про зацікавленість в подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню і свідоме невиконання Мінських домовленостей», – підкреслили в СЦКК.

Нагадаємо, 7 червня російсько-окупаційні сили продовжили обстріли населених пунктів: з забороненого Мінськом озброєння був обстріляний житловий сектор Зайцевого, в Красногорівці артилерійський снаряд розірвався біля школи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: