Порошенко заявив, що плівки Онищенка йому не цікаві

Читать на русском
Президент Петро Порошенко на прес-конференції заявив, що так звані плівки Онищенко він не слухав, а сам нардеп обґрунтовано підозрюється в скоєнні злочинів.

Президент Петро Порошенко на прес-конференції заявив, що так звані плівки Онищенко він не слухав, а сам нардеп обґрунтовано підозрюється в скоєнні злочинів.

Про це передають «Українські Новини», пише «Слово і Діло».

«Ні, не слухав і не збираюся слухати», - відповів Президент.

Порошенко додав, що депутат Верховної Ради Олександр Онищенко підозрюється в скоєнні злочинів, докази за якими були передані Верховній Раді, в результаті чого Рада проголосувала за зняття з нього недоторканності.

«Якщо Онищенко є що повідомити, він повинен був прийти до слідчих органів, прийти в суд, дати пояснення і в суді захищатися. Якщо йому є що додатково передати слідчим органам, як він говорив, в НАБУ, прокуратуру, американцям або кому-небудь ще, я вважаю, що це абсолютно правильний крок. Щоб дати пояснення по своїм злочинам, передати що-небудь, що у нього є», - додав Президент.

Пообіцяв і зробив навпаки: Онищенко провалив обіцянку не просити притулку за кордономНародний депутат Олександр Онищенко пообіцяв, що не буде просити політичного притулку за кордоном, але не дотримав власного слова.

Раніше Онищенко обіцяв надати запис, на якій Порошенко дає вказівки про те, як, кому і за що голосувати.

Як повідомлялося, директор НАБУ Ситник заявив, що «плівки Онищенко» були записані вже після затримань у справі про газові схеми.

Нагадаємо, Інтерпол відмовився оголошувати Онищенко в розшук.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: