Обстріл Красногоровки: зруйновані будинки, є поранені

Читать на русском
Окупаційні війська вели вогонь по Крансногорівці Донецької області з «Градів», танків і мінометів, зруйновані житлові квартали.

Окупаційні війська вели вогонь по Крансногорівці Донецької області з «Градів», танків і мінометів. В результаті обстрілу Красногорівки бойовиками пошкоджено житлові будинки, школа і лікарня.

Про це в Facebook повідомив глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передає «Слово і Діло».

«Стріляють із «Градів», танків і мінометів. Осколкові поранення отримали кілька мирних жителів. Інформація уточнюється. На місці працюють підрозділи ДСНС. Обстріл міста триває і зараз», - написав Жебрівський.

Як повідомив заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін обстріли пошкодили будівлю лікарні в Красногорівці, йде евакуація персоналу і хворих терапевтичного відділення.

«Кілька снарядів впало в житловому сектору міста в районі заводу. Також снаряди потрапили на територію школи №2, яка надалі загорілася», - заявив він.

За його словами, по тривозі підняті Волноваське і Марьїнське відділення поліції. Поліцейські обходять пошкоджені будинки, а правоохоронці надають допомогу мирним жителям.

За даними штабу АТО, бойовики 49 раз обстріляли позиції українських військових на Донбасі за минулу добу.

Нагадаємо, на саміті «Великої сімки» пригрозили РФ санкціями, в разі ескалації на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: