Бойовики обстріляли Красногорівку з мінометів, поранено жінку

Читать на русском
Речниця поліції Донецької області Наталія Шиман поінформувала, що постраждалу госпіталізовано до лікарні міста Курахове.

Красногорівка Донецької області в черговий раз опинилася під мінометним обстрілом бойовиків, внаслідок чого постраждала місцева мешканка.

Про це повідомив голова Донецької обласної ВЦА Павло Жебрівський у Тwitter, передає «Слово і Діло».

«Близько 17:00 в Красногорівці від розриву російської міни осколкове поранення в шию отримала місцева мешканка 1952 року народження», - написав він.

Згодом речниця поліції Донецької області Наталія Шиман поінформувала, що постраждала госпіталізована до лікарні міста Курахове.

Водночас голова Красногорівської військово-цивільної адміністрації Олег Ліванчук у коментарі «Громадському» сказав, що обстріли ведуться по околиці міста.

Раніше в обстріляну терористами Красногорівку для надання допомоги громадянам, а також для посилення охорони громадського порядку і зруйнованих адмінбудівель направлено спецпідрозділ КОРД.

Крім того, терористи на Донеччині заборонили медпрацівникам і постраждалим спілкуватися з представниками місії ОБСЄ і надавати інформацію про ситуацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: