Кабмін створив комісію популяризації України

Читать на русском
Уряд України створив міжвідомчу комісію з питань популяризації України на чолі з міністром інформаційної політики.

Уряд України створив міжвідомчу комісію з питань популяризації України на чолі з міністром інформаційної політики.

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».   Відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряду в середу, 7 червня. Відзначається, що секретарем комісії призначений державний секретар Міністерства інформаційної політики Артем Біденко.   Всього до складу комісії входять вісім представників державних органів, два радника прем'єр-міністра, два представника підприємств, установ і організацій та п'ять представників громадських організацій.   Згідно з положенням, комісія є тимчасовим консультативно-дорадчим органом Кабміну. Її завданнями буде сприяння популяризації України, розгляд питань, пов'язаних з формуванням позитивного іміджу України в світовому інформпросторі, а також координація між відомствами в даних питаннях.

Як працюють міністри Гройсмана? Дайджест обіцянок уряду з 31 травня до 7 червняЗа останні сім днів в уряді виконали і провалили по одній обіцянці. Крім того, традиційний моніторинг «Слова і Діла» зафіксував три нових обіцянки міністрів за цей період.
  Організаційне, інформаційне та матеріально-технічне забезпечення комісії здійснюється Міністерством інформаційної політики.   Нагадаємо, 31 травня міністр інформаційної політики України Юрій Стець написав заяву про відставку.

Як повідомлялося, уряд затвердив проект сховища відпрацьованого ядерного палива.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: