Жебрівський повідомив, коли в Авдіївці з'явиться вода

Читать на русском
Донецька фільтрувальна станція працює в штатному режимі після завершення робіт на лінії електропередачі, резервуари наповнюються водою, потім її подадуть населенню.
Павло Жебрівський

Вода в Авдіївці Донецької області повинна з'явитися до першої години ночі 8 червня.

Про це повідомив в Facebook керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передає «Слово і Діло».

«По Авдіївці. Станом на 18:00 ситуація наступна: ремонтники завершили роботи на ЛЕП, відповідно, на Донецькій фільтрувальній станції почали заповнювати резервуари водою. Потім воду оброблять, відфільтрують і о 18:30 повинні подати на нашу сторону», - заявив Жебрівський.

Авдіївка залишається «больовою точкою» ДонбасуПолітичний експерт пояснив, чому бойові зіткнення в Авдіївці триватимуть і чи може ситуація вийти з-під контролю.

Донецька фільтрувальна станція (ДФС) працює в штатному режимі після завершення робіт на лінії електропередачі (ЛЕП), резервуари наповнюються водою, потім її подадуть населенню.

«Спочатку водою заповнять резервуари, а потім - подадуть населенню. У такому випадку люди отримають воду вранці», - пояснив глава ОВГА.

Жебрівський запевнив, що дефіциту води в Авдіївці немає, питну і технічну воду розвозять за допомогою техніки ДержНС і місцевого комунального підприємства, а до забезпечення населення бутильованою питною водою приєдналися благодійники, зокрема Червоний Хрест.

Нагадаємо, що 6 червня було завершено ремонтні роботи на ЛЕП поблизу Донецької фільтрувальної станції.

Відзначимо, що 6 листопада 2016 року Жебрівський пообіцяв, що в березні 2017 року розпочнеться масштабний ремонт доріг в Костянтинівці. Але чиновнику так і не вдалося виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: