Авдіївський коксохім запрацював на повну потужність

Читать на русском
На Авдіївському коксохімічному заводі продукцію видала восьма коксову батарею. Вперше за три роки бойових дій АКХЗ почав працювати на повну потужність.

Авдіївський коксохімічний завод в Донецькій області вперше за три роки бойових дій заробив на повну потужність.

Про це повідомляє прес-служба групи Метінвест, передає «Слово і Діло».

Як повідомляється в прес-релізі компанії, 24 травня на заводі продукцію видала восьма коксова батарея.

«Завдяки будівництву нових високовольтних ліній Центральна - АКХЗ і Котляревського - АКХЗ на підприємстві з'явилася можливість вивести з простою обладнання всіх структурних підрозділів. Робота коксової батареї №8 дозволить заводу збільшити виробництво доменного коксу до 8,5 тисячі тонн на добу», - йдеться в повідомленні.

У компанії нагадали, що в результаті інтенсивних обстрілів у серпні 2014 року Авдіївський коксохім залишився без енергопостачання та змушений був законсервувати виробництво. Через різкий перепад температур зруйнувалася вогнетривка кладка коксової батареї №8. Власними силами робітникам заводу вдалося усунути пошкодження.

Як повідомлялося, 6 березня нинішнього року Авдіївський коксохім пережив аварійну зупинку через пошкодження кабелю автономної електрогенерації. Інцидент стався через обстріл сепаратистів.

16 травня повідомлялося, що після тримісячного вимушеного простою на Авдіївському коксохімічному заводі ввели в експлуатацію друге виробниче крило.

Нагадаємо, раніше на коксохімічному заводі в Запоріжжі стався вибух, є жертви.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: