В Україні готуватимуть фахівців-конфліктологів

Читать на русском
Вчора в залі засідань Вченої ради КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася прес-конференція Україна готуватиме фахівців з врегулювання конфліктів та медіації.

В Україні готуватимуть фахівців, які будуть вирішувати конфлікти в суспільстві. Зокрема ті, які пов'язані з бойовими діями.

Про це повідомлялося на вчорашній прес-конференції «Україна готуватиме фахівців з врегулювання конфліктів та медіації», яка відбулася в залі засідань Вченої ради КПІ ім. Ігоря Сікорського, передає «Слово і Діло».

В Україну приїде міністр освіти КитаюВлітку міністр освіти Китаю відвідає Україну. На 23 червня заплановано проведення засідання українсько-китайської підкомісії.

Магістерську програму з цієї дисципліни запускають в Київському політехнічному інституті за ініціативою міністерства з питань тимчасово окупованих територій. Допомагати в цьому будуть іноземні фахівці з Німеччини та Великобританії.

Навчання триватиме 16 місяців на факультеті соціології. Протягом першого року навчання планують видати дипломи 4 десяткам випускників. Половина місць будуть бюджетними.

«Чи маємо ми досвід, як держава – не маємо. Чи систематизували ми його – не в повному обсязі. Чи зробили ми правильні висновки – і тут нам треба наукова думка. І тут нам потрібні відповідні фахівці, сподіваємось, що вони найближчим часом з'являться», - сказав міністр з питань тимчасово окупованих територій Вадим Черниш.

Раніше повідомлялося, що в Україні перевірять якість освіти.

Нагадаємо, Рада ухвалила закон про інклюзивну освіту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: