Вандали систематично руйнують герб Києва на Московському мосту

Читать на русском
Поліція, яка прибула на місце, виявила зловмисників з фрагментами герба міста Києва, який виготовлений з кольорового металу.
Герб Києва на пілоні Московського моста

У Києві вандали руйнують герб Києва на пілоні Московського мосту.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу «Київавтодору».

У Києві вандали зіпсували напис до ЄвробаченняУ Києві біля метро Лівобережна вандали зіпсували напис, підготовлений спеціально до проведення Євробачення.

«Працівники комунального підприємства «Київавтошляхміст» комунальної корпорації «Київавтодор» вкотре звертаються до правоохоронних органів щодо крадіжок елементів герба міста Києва. Одночасно, завдяки зверненню шляховиків, за фактом крадіжки декоративних елементів герба міста Києва Оболонським РУ ГУ НП в Києві внесено відомості в ЕРДР і проводяться слідчі дії щодо встановлення винних осіб», - сказано в повідомленні.

Відзначається, що дії вандалів зафіксували камери відеоспостереження. Поліція, яка прибула на місце, виявила зловмисників з фрагментами герба міста Києва, який виготовлений з кольорового металу. Однак вандали не були затримані - їм вдалося сховатися.

У зв'язку з даними подіями в Києві посилено охорону мостів.

Нагадаємо, що в Маріїнському парку вандали облили фарбою пам'ятник.

Раніше в Голосіївському районі Києва вандали осквернили пам'ятник Героям Небесної Сотні.

А 26 серпня 2016 року міський голова Києва Віталій Кличко пообіцяв, що столична влада виділить фінансування і почнуть ремонт Окружної дороги. Подивимося, чи зможе мер виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: