В окупованому Криму у скелі під «Ластівчиним гніздом» почалися бурові роботи

Читать на русском
Директор архітектурної пам'ятки Ластівчине гніздо в Криму повідомив, що з 6 червня почалися роботи по зміцненню скелі, на якій розташований комплекс.
«Ластівчине гніздо»

Директор архітектурної пам'ятки «Ластівчине гніздо» Олександр Левін у вівторок, 6 червня, повідомив, що в Криму почали роботи по бурінню скелі, на якій розташований комплекс, їхня мета - зміцнення обриву на випадок землетрусів.

Про це передає «Слово і Діло», посилаючись на інформацію «Крим.реалії».

У РФ погрожують знести «палаци українських олігархів» на Ай-ПетріУ анексованому Криму на плато Ай-Петрі, крім майданчика торгових кіосків, де вже йде добровільний демонтаж, розташовані елітні особняки, що належать українським чиновникам і олігархам.

«Скеля - це основа. Тому спочатку потрібно зміцнити її. Зараз проходять безпрецедентні дослідження скелі, після чого реконструюється сам замок», - сказав Левін.

Чубаров: Крим повернеться до складу України ще за нашого життяГлава Меджлісу кримсько-татарського народу, нардеп Рефат Чубаров заявив, що анексований Крим повернеться до складу України раніше, ніж цього хоче Росія.

В кінці травня 2017 року повідомлялося, що «Ластівчине гніздо» закрили на реконструкцію. Раніше заступник директора замку Олександр Левін стверджував, що в 2017 році в «Ластівчиному гнізді» пройдуть проектні роботи по зміцненню скелі, які будуть реалізовані в 2018 або в 2019 роках.

Нагадаємо, що раніше міністр юстиції Павло Петренко повідомив, хто керував окупацією Криму в 2014 році.

Відзначимо також, що ГПУ передала до суду майже 100 обвинувальних актів проти суддів Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: