У Львівській області побудують чотири сміттєпереробних заводи

Читать на русском
У Львівській області побудують чотири комплекси з переробки та утилізації твердих побутових відходів.

У Львівській області побудують чотири комплекси з переробки та утилізації твердих побутових відходів.

Про це повідомляє «Голос України», пише «Слово і Діло».

Відзначається, що в результати конкурсу, переможцями стали відразу три компанії: «Вейст Менеджмент Сістемс», «Глассворк технолоджі» і Інвестиційно-екологічна компанія «ІЕК».

Олег СинюткаНародний депутат України
Синютка пообіцяв домовитись з керівниками сусідніх областей про прийом сміття зі ЛьвоваСказано 18 квітня 2017 р.Статус обіцянки: Архів

Пропозиції інвесторів дозволяють побудувати на території області три сміттєпереробних заводи - найбільш прийнятною для регіону стала технологія, яка передбачає термічну переробку відходів і виробництво з них палива.

Ще один завод - четвертий - Львівська міськрада планує побудувати біля ТЕЦ-2, яка знаходиться на околиці обласного центру.

Передбачається, що переробні комплекси дозволять повністю вирішити проблему утилізації твердих побутових відходів у Львівській області.

Скільки сміття залишає Україна та що з ним відбуваєтьсяПереважна більшість відходів в Україні потрапляють не на переробку, як це відбувається в цивілізованих країнах, а на звалища. «Слово і Діло» розбиралося з тим, як українці засмічують свою країну.

Нещодавно правоохоронці Львівщини викрили групу осіб, які організували незаконну схему з вивезення сміття зі Львова.

Як повідомлялося, у Львові не вивезли сміття з третини міських контейнерів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: