Гройсман заявив, коли запрацює перша черга Охматдиту

Читать на русском
Йдеться про ввід в експлуатацію лікувального комплексу на понад 26 тисяч кв.м із системами МРТ та іншим обладнанням, яке дозволить проводити надскладні процедури українським дітям різного віку.

Першу чергу Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» здадуть в експлуатацію в листопаді-грудні поточного року.

Про це заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час інспекції ходу будівельних робіт, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Урядовий портал.

Міські легенди України. Київ: новий корпус «Охматдиту»Добудова нового корпусу дитячої лікарні «Охматдит» – справа честі для представників як міської, так і державної влади. Як давно будується і коли може бути завершений лікувально-діагностичний корпус, дослідило «Слово і Діло».

«Сьогодні можна сказати, що будівництво завершується. У листопаді-грудні перша черга буде здана. Зараз головне завдання – провести прозорі тендери із закупівлі обладнання, аби осучаснити клініку», - сказав прем’єр.

Він підкреслив, що йдеться про ввід в експлуатацію лікувального комплексу на понад 26 тисяч кв.м із системами МРТ та іншим обладнанням, яке дозволить проводити надскладні процедури українським дітям різного віку.

Добудувати лікарню повністю планують за 2 роки.

«У нас буде надсучасна, прекрасна клініка. Далі продовжимо будувати, аби в 2019 році все завершити», - сказав Гройсман.

Як відомо, весь комплекс оновленого «Охматдиту» становитиме понад 67 кв м. Тут буде декілька блоків, в яких розміщуватимуться 10 сучасних хірургічних відділень, 5 онкологічних і гематологічних відділень та діагностичне відділення.

1 червня конкурсна комісія обрала Ірину Садов'як на посаду головного лікаря дитячої клініки «Охматдит».

Нагадаємо, у листопаді минулого року Гройсман обіцяв, що будівництво першої черги лікарні «Охматдит» завершиться до середини літа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: