На посаду головного лікаря Охматдиту гідних кандидатів немає – Супрун

Читать на русском
Через тиждень комісія МОЗ збереться знову, щоб визначити дату нового конкурсу, лікарів закликають подавати документи на конкурс.

Напередодні конкурсна комісія провела відкритий відбір кандидатів на посаду головного лікаря дитячої лікарні Охматдит. Жодного з кандидатів не схвалили.

Про це на засіданні комісії повідомила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, передає «Слово і Діло».

«Ми прийшли до консенсусу, що жоден кандидат не підходить на посаду головлікаря Охматдиту. Нам потрібен кандидат, який має бачення, буде змінювати філософію лікарні, який буде надавати нове натхнення лікарні, яку ми вже роками будуємо і не можемо завершити», - сказала Супрун.

Через тиждень комісія МОЗ збереться знову, щоб визначити дату нового конкурсу, лікарів закликають подавати документи на конкурс.

Уляна Супрун: головні обіцянки на чолі МОЗуУ світлі скандалу навколо в. о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун «Слово і Діло» вирішило навести дані про те, як чиновниця дотримує свого слова.

Напередодні, 10 березня конкурсна комісія МОЗ розглянула представлені кандидатами документи і прийняла рішення допустити до участі в наступному етапі конкурсу чотирьох кандидатів: Дмитра Вернигору, Олега Залату, Тетяну Іванову, Раїсу Мостовенко.

Всього на перший етап конкурсу на посаду головного лікаря дитячої лікарні Охматдит було подано 9 заявок.

Раніше Володимир Гройсман заявив про намір завершити будівництво 13 кардіоцентрів до кінця року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: