У Лондоні відбулася серія атак: подробиці

Читать на русском
У центрі Лондона на мосту мікроавтобус наїхав на людей. В результаті наїзду фургона на людей на мосту в Лондоні постраждали щонайменше до 40 людей.

Цієї ночі Лондон пережив відразу кілька кривавих подій, які забрали життя людей. Зокрема, атаки сталися: на Лондонському мосту, ринку району Боро і районі Воксхолл. Район, де відбулися інциденти, оточений озброєними поліцейськими.

Про це повідомляє поліція Лондона в своєму «Твіттері», передає «Слово і Діло.

У ніч на 4 червня в районі Лондонського мосту автомобіль скоїв наїзд на пішоходів. Потім стало відомо про напад з використанням холодної зброї на розташованому поблизу ринку Боро-маркет.

За даними The Telegraph, в результаті наїзду фургона на людей на мосту в Лондоні постраждали до 20 людей.

За словами свідків, поліцейські відкрили стрілянину. «Ми змушені були тікати. Було багато стрілянини», - розповіла одна з очевидців.

Помста Путіна після візиту до Парижа та ізоляція РФ: про що свідчить теракт у КабуліВійськовий експерт пояснив, з чим може бути пов'язаний теракт у столиці Афганістану і як розвиватимуться події.

Також, очевидці повідомляють, що в одному з пабів Лондона троє нападників з ножами порізали чотирьох чоловік.

«Інциденти на Лондон-бридж і на ринку Боро-маркет оголошені терористичними актами», - йдеться в повідомленні столичної поліції.

Нагадаємо, 18 травня в Нью-Йорку автомобіль врізався в натовп, в результаті чого загинула одна людина, понад двадцять людей отримали поранення.

Також, минулого тижня кривавий теракт стався в Кабулі. Відповідальність на себе взяла ІД.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: