Неділя в АТО: 18 обстрілів, постраждалих немає

Читать на русском
Терористичні угруповання на Донбасі з початку доби 14 разів відкривали вогонь з гранатометів і кулеметів по опорних пунктах військових.

Терористичні угруповання на Донбасі з початку доби 14 разів відкривали вогонь з гранатометів і кулеметів по опорних пунктах військових.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

«З початку доби втрат серед бійців сил АТО не було», - йдеться в звіті.

Найнапруженішою ситуація залишається на приморському напрямку, особливо поблизу селища Водяне, де протягом дня кілька разів здійснювалися обстріли українських позицій з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На цій же ділянці лінії фронту з мінометів калібру 82 мм били по укріпленнях військових неподалік від Красногоровки. У Талаківці і Гнутовомк вогонь вели ворожі снайпери.

Карта АТО: ситуація на сході України на 4 червняСитуація на сході країни станом на 00:00 4 червня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку ще в темний час доби з гранатометів і стрілецької зброї різних калібрів обстріляли опорні пункти сил АТО в районі Зайцевого і в передмісті Авдіївки. Вранці ж і протягом дня там встановилося відносне затишшя.

На луганському напрямку лише один раз застосовувалася зброя проти українських військових.

У ДНР заявляють про нібито 60 обстрілі з боку ВСУ. У ЛНР - лише про 11 обстрілів.

Як повідомлялося, Донецька фільтрувальна станція знову знеструмлена.

Нагадаємо, перед Трійцею бойовики знову обстріляли Красногорівку, двоє військових загинули.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: