У Києві стартував найбільший в Україні сімейний фестиваль

Читать на русском
На гостей свята чекатимуть концерти, спортивні змагання, романтичні станції та інші розваги. Для малюків влаштують забави з батутами, гірками, вуличний кінотеатр.

У столиці на Поштовій площі 3-4 червня проходитиме найбільший в Україні сімейний фестиваль «Всі разом – за сім’ю!».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сайт Київської адміністрації.

На гостей свята чекатимуть концерти, спортивні змагання, романтичні станції та інші розваги.

Для малюків влаштують забави з батутами, гірками, вуличний кінотеатр, майстер-класи з в’язання вузлів, ліплення з глини, квілінгу, орігамі, з англійської мови та малювання. А також розвиваючі ігри, конкурси з призами тощо.

Дорослих проконсультують з дошлюбної підготовки, розкажуть про психологію і темперамент чоловіків та жінок, подружнє життя у період вагітності, кризові ситуації у родині, правила виховання дітей, перехідний вік у підлітків.

Для людей пенсійного віку передбачено безкоштовні абонементи на комп’ютерні курси.

На денній сцені (з 12:00 до 18:00) виступатиме ансамбль «Веснянка» та покажуть п’єсу «Українське весілля». Також у програмі акробатичні дитячі номери, показ мод від відомих брендів, музичні номери, вікторини для дітей, спортивні п’ятихвилинки.

Нагадаємо, у травні у Києві стартував перший міжнародний фестиваль світла Kyiv Lights Festival, приурочений до Євробачення-2017.

Також зазначимо, у М'янмі під час чотириденного фестивалю води «Тинджан» загинули 285 осіб, поранення отримали 1073 людини.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: