ОБСЄ підтвердила руйнування в Красногорівці після артобстрілу бойовиків

Читать на русском
Спостерігачі місії ОБСЄ оглянули і зафіксували руйнування в Красногорівці після проведеного бойовиками артилерійського обстрілу.
фото: ostro.org

Спостерігачі місії ОБСЄ оглянули і зафіксували руйнування в Красногорівці після проведеного бойовиками артилерійського обстрілу.

Про це йдеться в звіті місії, повідомляє «Слово і Діло».

Спостерігачі провели огляд руйнувань в населеному пункті 29 травня.

«На вул. Нахімова, 4, спостерігачі бачили свіжу вирву (діаметром 5–6 м і завглибшки 2 м) приблизно за 6 м на схід від будинку. За їхніми оцінками, вирва утворилася від розриву артилерійського снаряда, випущеного зі східного або південно-східного напрямку. На вул. Нахімова, 1, команда СММ бачила будівлю лікарні, де були розбиті вікна та пошкоджений дах із південно-східного боку. Із того ж боку лікарні члени патруля Місії бачили пошкоджене дерево. За їхньою оцінкою, снаряд влучив у дерево, а вікна у двох крилах будівлі лікарні вибито вибуховою хвилею. Крім того, була пошкоджена північна частина даху гаража лікарні та вибиті вікна будівлі, розташованої за 10 м на захід від гаража», – розповіли в ОБСЄ.

Також біля лікарні спостерігачі зафіксували повністю зруйнований прямим попаданням снаряда будинок: його житель розповів представникам ОБСЄ, що будівля була знищена під час ранкового обстрілу 28 травня.

Крім того, місія зафіксувала розбиті вікна, пошкоджений дах і стіни в будівлі школи по вулиці Центральна, 15.

Нагадаємо, 28 травня в результаті артилерійського обстрілу російсько-окупаційними військами в Красногорівці поранення і травми отримали щонайменше 8 людей. Для надання допомоги громадянам та посилення охорони порядку і зруйнованих адмінбудівель в місто направили спецпідрозділ КОРД.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: