Потужний обстріл Красногоровки: кількість поранених зросла

Читать на русском
Кількість мирних жителів, постраждалих в результаті обстрілу Красногоровки зросла до восьми осіб.

Кількість мирних жителів, постраждалих в результаті обстрілу Красногоровки зросла до восьми осіб.

Про це заявили в прес-центрі штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Вісім місцевих жителів отримали поранення і травми. Через пошкодження водоводу велика частина міста залишилися без води.

Відзначається, що обстріл тривав майже три години з околиць Донецька. За даними штабу, сепаратисти застосували Град, танк, артилерійські системи калібру 152 і 122 мм, міномети, озброєння БМП.

Карта АТО: ситуація на сході України на 28 травняСитуація на сході країни станом на 00:00 28 травня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Глава Донецької військової ОДА Павло Жебрівський заявив, що обстрілом на 50 відсотків зруйнована лікарня, розбиті дві карети швидкої допомоги і лікарняний автомобіль Нива.

Крім того, через пошкодження водоводу велика частина міста залишилися без води. Пошкоджено також міська каналізація. Різного ступеня пошкодження, від прямих влучень снарядів, отримали будинки на 10 вулицях.

Нагадаємо, окупаційні війська вели вогонь по Крансногорівці Донецької області з «Градів», танків і мінометів. Раніше повідомлялося про трьох поранених.

За даними ОБСЄ, кількість жертв серед мирного населення на Донбасі різко зросла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: