Американські сенатори пропонують посилити санкції проти РФ

Читать на русском
Запропоновані санкції накладають обмеження на різні сектори російської економіки, що включає видобуток корисних копалин, металургію і залізничні перевезення.

У Сенаті США запропонували посилити санкції проти Росії у зв'язку з її діями в Україні та Сирії і ймовірним втручанням у вибори в США.

Про це повідомляє Bloomberg, передає «Слово і Діло».

Авторами законопроекту виступили сенатор-республіканець зі штату Айдахо Майкл Крейпо і демократ Шеррод Браун, який представляє штат Огайо.

Пропоновані ними санкції накладають обмеження на різні сектори російської економіки, що включає видобуток корисних копалин, металургію і залізничні перевезення.

Помста Путіна після візиту до Парижа та ізоляція РФ: про що свідчить теракт у КабуліВійськовий експерт пояснив, з чим може бути пов'язаний теракт у столиці Афганістану і як розвиватимуться події.

«Незважаючи на вже введені санкції, Росія залишається ворожою країною, яка посилює свої збройні сили, розвиває мережу кібер-шпигунства і приймає економічні заходи для того, щоб нашкодити США і їх союзникам», - йдеться в заяві сенаторів.

Очікується, що повний текст законопроекту про посилення санкцій буде опубілковано пізніше.

Нагадаємо, лідери «Великої сімки» не виключають додаткових санкцій проти Росії через її агресію в Україні.

Також Президент Франції Еммануель Макрон під час зустрічі з російським колегою Володимиром Путіним заявив, що готовий запровадити нові санкції проти Росії у разі не виконання Мінських угод.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: