В окупованому Криму заявили, що повністю відмовилися від українського інтернету

Читать на русском
Після блокування українським провайдером Воля в Криму доступу до російських сайтів, влади окупованого півострова відмовилися від українського трафіку.
Окупований Крим перейшов на інтернет-трафік з РФ

Після блокування Україною російських соцмереж та інших санкційних сайтів в окупованому Криму, самопроголошена «влада» півострова вирішила відмовитися від українського інтернет-трафіку.

Про це заявив так званий «міністр внутрішньої політики, інформації та зв'язку республіки, віце-прем'єр» Дмитро Полонський, передає «Слово і Діло», посилаючись на РІА Новини.

Заборона соцмереж: за яких умов «ВКонтакте», «Одноклассники» і «Яндекс» можуть розблокуватиМедіаконсультант оцінив вірогідність зняття заборони з російських соцмережі і розповів, що може стати приводом для відміни блокування.

Полонський зазначив, що блокування російських сайтів 31 травня, які потрапили під санкції згідно з указом президента України, була технічним моментом, так як частина кримських провайдерів використовувала український інтернет-трафік.

За його словами, кримські провайдери вже повністю переключилися на російський інтернет-трафік. «Тепер вони вже переключилися на наші російські мережі, тому це питання зняте. Це була суто технічна історія», - сказав Полонський.

Нагадаємо, що Mail.ru згортає підрозділи в Україні.

А після заборони «ВКонтакте» українці масово перейшли на Facebook.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: