Порушення дипломатичного протоколу: Трамп попросив дзвонити йому на мобільний

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп поділився свої номером мобільного телефону зі світовими лідерами і попросив дзвонити йому на пряму.
Дональд Трамп

Президент США Дональд Трамп поділився номером свого мобільного телефону зі світовими лідерами і попросив їх дзвонити йому на пряму.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на агентство AР.

Відзначається, що «незвичайне запрошення порушує дипломатичний протокол і викликає заклопотаність щодо безпеки та режиму секретності комунікацій головнокомандувача США».

Трамп готовий до дискусій з кліматичної угодиГлава Пентагону Джеймс Меттіс заявив, що президент Дональд Трамп відкритий для різних думок щодо Паризької угоди з клімату.
  За інформацією колишніх і діючих американських чиновників, Трамп запропонував зв'язуватися з ним по мобільному телефону лідерам Мексики і Канади.   Поки тільки прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо скористався пропозицією американського лідера, відзначають чиновники.

Зять Трампа пропонував послу РФ створити таємний канал зв'язку з Кремлем – ЗМІЗять президента США Дональда Трампа Джаред Кушнер в грудні 2016 року пропонував російському послу у Вашингтоні створити «таємний безпечний канал зв'язку» з Кремлем.
  Крім того, за інформацією французького чиновника, Трамп і президент Франції Емманюель Макрон також обмінялися номерами мобільних телефонів.

Нагадаємо, раніше Трамп розкритикував Німеччину за торговий дефіцит і витрати на НАТО.

А 30 травня стало відомо, що 10 американських міст вимагають імпічменту президента США.

У свою чергу, канцлер Німеччини Меркель закликала європейців більш не розраховувати на США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: