Трамп готовий до дискусій з кліматичної угоди

Читать на русском
Глава Пентагону Джеймс Меттіс заявив, що президент Дональд Трамп відкритий для різних думок щодо Паризької угоди з клімату.

Глава Пентагону Джеймс Меттіс заявив, що президент Дональд Трамп відкритий для різних думок щодо Паризької угоди з клімату.

Про це передає CBS, пише «Слово і Діло».

Учасники саміту G7 не змогли домовитися щодо Паризької угоди з клімату, в першу чергу через суперечності з президентом США. Після цього ЗМІ повідомили, що Трамп відмовився від угоди по клімату, але повідомив про це поки тільки найближчому оточенню.

Глава військового відомства США зазначив, що обговорення політики його країни з цього питання триває.

«Я був присутній на деяких дискусіях в Брюсселі (на минулому саміті НАТО. - ред), під час яких піднімалася тема кліматичних змін, і президент (Дональд Трамп. - прим. ред.) був відкритий для думок», - сказав Меттіс.

За його словами, Трампу було цікаво, чому інші країни обрали ту позицію, яку обрали.

Глава Пентога підкреслив, що «досить» впевнений в тому, що Трамп дотримується «відкритих поглядів з цього питання» і «враховує всі плюси і мінуси».

Як повідомлялося, Трамп відклав вихід США з Паризької угоди з клімату. Раніше Трамп підписав розпорядження, яке скасовує норми закону екс-президента Барака Обами, спрямовані на стримування зміни клімату.

Нагадаємо, Паризька хартія по клімату була підписана восени 2016 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: