Збільшилась кількість постраждалих у результаті урагану в Москві

Читать на русском
Також буревій завдав значної шкоди зеленим насадженням. У відомстві повідомили, що в результаті шквального вітру постраждали деякі об'єкти ЖКГ.
Наслідки урагану в Москві

У результаті урагану в Москві 11 людей загинуло, кількість постраждалих зросла до 137 осіб.

Про це ТАСС повідомили в екстрених службах російської столиці, пише «Слово і Діло».

«На даний момент медична допомога необхідна 137 постраждалим. Однак, ця цифра неостаточна», - сказав джерело.

Від урагану на Гаїті загинуло майже 340 людейПонад триста людей загинули в результаті сильного урагану на Гаїті, понад тисяча – залишили своє житло.

Ураган в Підмосков'ї пошкодив покрівлі понад 70 багатоквартирних будинків. Жертвами урагану стали 11-річна дівчинка і 57-річний чоловік, ще двоє дітей отримали травми. Про це повідомили в прес-службі міністерства ЖКГ регіону.

«Найбільший збиток ураган завдав покрівелям багатоквартирних будинків. Зокрема, в Одинцовському районі були пошкоджені покрівлі 50 багатоквартирних будинків, в Щелковському районі пошкоджено покрівлі 15 багатоквартирних будинків», - сказав співрозмовник агентства.

Він додав, що ще в ряді муніципалітетів зафіксовані випадки пошкодження покрівель одного-двох багатоквартирних будинків.

Також буревій завдав значної шкоди зеленим насадженням. У відомстві повідомили, що в результаті шквального вітру постраждали деякі об'єкти ЖКГ: наприклад, у Пушкінському районі було призупинено холодне водопостачання 150 приватних будинків, в Хімках - гаряче водопостачання 22 багатоквартирних будинків. Комунальні служби негайно усунули проблему.

Раніше повідомлялося, що з-за урагану в Москві загинуло щонайменше 6 осіб.

Нагадаємо, що 4 травня Угорщину накрив ураган з градом, який рухається на Закарпатті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: