Угорщину накрив буревій з градом, що рухається на Закарпаття

Читать на русском
На півдні Угорщини пройшовся справжній смерч, який утворився через різкі перепади температур.

Над центральною і східною Угорщиною пронісся шквальний буревій з градом. Зокрема, в області Сабольч-Сатмар-Берег злива затопила вулиці.

Про це повідомляє Mukachevo.net, передає «Слово і Діло».

На автомобільну дорогу біля села Чарода впала величезна гілка дуба, через що утворилася пробка. Пожежники прибули з Тарп і з допомогою бензопили очистили трасу.

«Через зливи в селі Калошшемьен підтопило кілька будинків. Добровільні рятувальні дружини прибули для порятунку аж з Ниредьгази - відкачують воду за допомогою насосів. Постраждалих немає», - запевняють в управлінні ліквідації наслідків стихійних лих Сабольч-Сатмар-Берег.

На півдні Угорщини пройшовся справжній смерч, який утворився через різкі перепади температур.

Зазначимо, за даними Гідрометцентру, 5 травня на заході України хмарно з проясненнями, дощ, місцями сильний, подекуди грози й град, вітер південно-східний, 5-10 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +7...+13 градусів, вдень +15...+21 градус.

Раніше на закарпатських митників, що пропустили через українсько-румунський кордон автомобіль, в якому пізніше поліцейські з Румунії виявили 400 тисяч дол., які не були задекларовані, відкрито кримінальне провадження.

Глава Закарпатської ОДА Геннадій Москаль розповів про гігантських преміях, які нараховують собі місцеві чиновники.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: