Опозиціонер Навальний планує провести у Москві мітинг

Читать на русском
Російський опозиціонер Олексій Навальний повідомив про те, що 12 червня великий акції протесту готуються у багатьох містах РФ.
Олексій Навальний

Російський опозиціонер Олексій Навальний подав у московську мерію повідомлення про проведення 12 червня мітингів, також про участь в акції заявили ініціативні групи в 212 містах країни.

Про це йдеться на сайті Навального, пише «Слово і Діло».

Уся влада – терактам! До чого Кремль готує росіян?Росія не вперше за останні 20 років стикається з терористичними загрозами, які, як правило, мають політичне коріння. У чому цього разу у Кремлі намагаються переконати росіян?

«Сьогодні перший день, коли за законом можна подати владі повідомлення про проведення наших антикорупційних акцій 12 червня. Рівно о 8 ранку мерія міста Москви була сповіщена про акції протесту, котрі готоються.

Російський опозиціонер Олексій Навальний повідомив про те, що 12 червня великий акції протесту готуються у багатьох містах РФ.

«Процес пішов і в інших містах. Причому в деяких місцях народ з ночі чекав відкриття адміністрацій своїх міст, щоб подати заявку першими».

«26 березня ми продемонстрували всім, що збираємо людей більше всіх. У нас без грошей і на «несанкціоновані» акції виходить людей більше, ніж влада збирає шляхом примусового згону бюджетників. На даний момент про участь в акції 12 червня заявили ініціативні групи в 212 містах країни», - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що 27 квітня Москві напали на Олексія Навального і облили його зеленкою, а на наступний день, 28 квітня - активістці партії «Яблуко» хлюпнули в обличчя хімічним розчином.

А 4 травня міграційні органи РФ дозволили Навальному виїхати за кордон на обстеження і лікування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: