У Багдаді сталися два вибухи автомобілів, є жертви

Читать на русском
Теракт стався в місяць Рамадан, коли в світлий час доби мусульмани постять, і багдадські ресторани та кафе швидко заповнюються ввечері.
Вибухи авто в Багдаді

У столиці Іраку, Багдаді, в результаті двох вибухів замінованих автомобілів загинули місцеві жителі, також багато людей отримало поранення.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на джерела в силах безпеки, передає «Слово і Діло».

Територія війни: тактика терору ІД і наслідки теракту для британського урядуВійськовий експерт оцінив, чи могли сили безпеки Британії запобігти теракту в Манчестері , і розповів про тактику, яку обрали ісламісти.

«Через кілька годин після першого вибуху пролунав другий вибух, який убив одну людину і поранив ще 12 біля урядового офісу в районі Каркх», - йдеться в повідомленні.

Відповідальність за цю атаку поки ніхто на себе не взяв.

А раніше, 30 травня, в центрі Багдада вибухнув замінований автомобіль. Загинули 13 осіб, ще 24 отримали поранення. Вибух стався біля популярного серед жителів міста кафе.

Відповідальність за вибух взяло на себе терористичне угрупування «Ісламська держава».

Теракт стався в місяць Рамадан, коли в світлий час доби мусульмани постять, і багдадські ресторани та кафе швидко заповнюються ввечері.

Раніше лідери країн НАТО прийняли рішення про вступ до військового блоку в коаліції по боротьбі з бойовиками терористичного угруповання «Ісламська держава».

Нагадаємо, що в терористичній організації «Ісламська держава» бойовикам заборонили використання соціальних мереж.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: