«Київенерго» обіцяє за добу відремонтувати теплотрасу в Голосіївському районі

Читать на русском
У КП Київенерго запевняють, що закінчать ремонт труби на протязі доби, після чого будуть засипати вимоїну.

Аварійна бригада «Київенерго» має намір завершити ремонтні роботи і відновлення ділянки теплової мережі у Голосіївському районі Києва 31 травня.

Про це повідомляє прес-служба компанії в Facebook, передає «Слово і Діло».

Відключення гарячої води влітку: як шантажує «Київенерго» і чи підвищать ціни на воду для населенняЕксперт із питань енергетики пояснив, як «Київенерго» маніпулює на тарифній політиці та чому можливе підвищення ціни гарячої води.

«Протягом доби аварійна бригада Київенерго завершить роботи в металі, після цього буде засипане провалля, що утворилося внаслідок прориву теплотраси», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 29 травня в Києві на Голосіївському проспекті прорвало водопровід, в результаті чого було пошкоджено п'ять автомобілів і вікна будівлі, розташованої поруч з аварією.

У ПАТ «Київенерго» повідомили, що прорив стався через проведення гідравлічних випробувань. І оскільки ця ділянка тепломережі експлуатується з 1979 року, вона вичерпала свій 25-річний нормативний ресурс. Через це і стався витік на поверхню охолодженої тепломережної води і утворилася вимоїна на прибудинковій території розміром 2х3 м.

У компанії також додали, що людям, чиє майно постраждало переживати не варто і всі збитки постраждалим будуть компенсовані «в установленому законодавством порядку».

Раніше, в «Київенерго» мали намір відключити від гарячого водопостачання майже весь лівий берег.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: