Мін'юст подає позов у зв'язку з діями Саакашвілі

Читать на русском
Міністр юстиції України Павло Петренко має намір подати позов про захист честі і гідності проти лідера політичної сили Рух нових сил Міхеїла Саакашвілі.

Міністр юстиції України Павло Петренко має намір подати позов про захист честі і гідності проти лідера політичної сили «Рух нових сил» Міхеїла Саакашвілі.

Про це повідомляє Сегодня, передає «Слово і Діло».

Від президента до телеведучого. Політичний шлях СаакашвіліУ день другої річниці призначення Міхеіла Саакашвілі головою Одеської обласної державної адміністрації «Слово і Діло» вирішило нагадати, яким був його шлях з еліти грузинської політики в українську.

«Мною ухвалене рішення подати позов за тими всіма заявами, які робив даний громадянин щодо захисту честі і гідності», - повідомив Петренко.

Він підкреслив, що ніхто не має права «маніпулювати, брехати, нецензурно виражатися і скочуватися до популізму».

Відзначимо, що після сьогоднішньої зустрічі з міністром юстиції Павлом Петренко з приводу ситуації з реєстрацією фейковий партії лідер політичної сили «Рух Нових сил», екс-глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі назвав главу відомства аферистом і посіпакою.

«Це простий аферист, посіпака колишнього прем'єра кролика і Авакова. Вони зробили це спеціально», - заявив Саакашвілі.

Нагадаємо, 30 травня кілька сотень активістів прийшли до стін Міністерства юстиції України з вимогою зареєструвати зміни в назві політичної сили екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі. Під час мітингу між активістами і поліцією сталася бійка. Мітингувальники вимагали «скасувати реєстрацію однойменної фейковий партії» і ухвалити зміни в назві партії Саакашвілі.

Раніше міністр юстиції України Павло Петренко заявив, що .

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: