Президент ПА НАТО: Росія має повернутися до офіційно визнаних кордонів

Читать на русском
Як зазначив президент ПА НАТО, той факт, що сесія Парламентської асамблеї альянсу проводиться у Тбілісі, дуже важливий і символічний.
Паоло Аллі

Росія повинна повернутися до офіційно визнаних кордонів.

Про це в інтерв'ю агентству IPN заявив президент ПА НАТО Паоло Аллі, пише «Грузія onlin», передає «Слово і Діло».

НАТО погодилося винищувати бойовиків ІД, але формальноЛідери держав НАТО ухвалили рішення про вступ військового блоку в коаліцію з боротьби з бойовиками терористичного угрупування «Ісламська держава».

Як зазначив президент ПА НАТО, той факт, що сесія Парламентської асамблеї альянсу проводиться у Тбілісі, дуже важливий і символічний.

За його словами, це означає, що НАТО і Парламентська асамблея НАТО твердо підтримують Грузію та євроатлантичні прагнення Грузії. За оцінкою Паоло Аллі, ті події і процеси, які відбуваються в регіоні, важливі для західних країн.

«Стабільність Грузії важлива не тільки для Грузії і регіону, але і всіх західних країн, що відбувається в регіоні важливо, якщо враховувати агресивну поведінку Росії в Грузії, Україні і Молдові. Ці конфлікти становлять небезпеку для всіх. Відповідно, наш меседж в тому, що ми підтримуємо Грузію і її територіальну цілісність. Росія повинна повернутися до офіційно визнаних кордонів. Ми будемо захищати і підтримувати Грузію в плані розвитку демократії та євроатлантичних прагнень», - заявив Аллі.

Нагадаємо, що Україна передала НАТО факти зв'язків РФ з терористами.

А Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг заявив, що альянс продовжить надавати практичну і політичну підтримку Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: