Навальний заявив, що йому загрожує сліпота від зеленки

Читать на русском
Лідер російської опозиції Олексій Навальний повідомив в своєму блозі, що його праве око, обпалене зеленкою 27 квітня, може перестати бачити повністю, а лікування поки безрезультатне.

Лідер російської опозиції Олексій Навальний повідомив в своєму блозі, що його праве око, обпалене зеленкою 27 квітня, може перестати бачити повністю, а лікування поки безрезультатне.

Про це інформує «Слово і Діло».   На його думку, той факт, що хімічний опік, діагностований у нього після нападу невідомого, до сих пір не пройшов, може свідчити про те, що до зеленці було підмішано якесь інше їдка речовина.

Невідомий чоловік, не кажучи ні слова, облив Навального зеленкою після виступу на форумі в Москві 27 квітня. Це було вже другий напад на політика з застосуванням цього антисептика - перший раз його облили зеленкою в Барнаулі 20 березня. Навальний за останні місяці не раз піддавався і інших нападів.

«У Барнаулі мені бризнули зеленкою прямо в очі з гумової груші - дуже палило і різало, але через 10 хвилин я нормально бачив, очі не опухали, білки залишилися білими», - порівняв Навальний два напади.

Наймасовіші акції протесту в Росії з 2000 рокуУ Росії це не перша і не єдина акція протесту. З різним інтервалом в країні іноді збиралося відчайдушне населення щоб голосно висловити свої вимоги. Цей антикорупційний мітинг - не самий масовий.

Московська поліція повідомляла, що за заявою Навального 27 квітня проводилася перевірка. Сам потерпілий повідомив, що ця перевірка ні до чого не привела.

«Ніякого розслідування, звичайно, не буде. Он, кримінальну справу досі не порушили. Мене навіть не опитав ніхто, хоч заяву відразу написано було», - написав Навальний.

В організації нападу політик звинуватив адміністрацію президента. «Так, безпосередньо зі стаканчиками зеленки бігають всякі НОДовци, але у них постійно точні дані про моїх переміщеннях, готелях, квитках, відліт / прильоти .... Зрозуміло, що даними з баз і даними зовнішнього спостереження їх постачають спецслужби», - написав Навальний .

Нагадаємо, що 3 квітня в центрі Москви під час несанкціонованої акції протесту опозиції були затримані 59 її учасників.

А 10 квітня опозиціонера Навального відпустили з-під арешту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: