За киянами спостерігають майже чотири тисячі відеокамер

Читать на русском
У Києві в рамках програми «Електронна столиця» встановили понад 3700 камер відеоспостереження.

У Києві в рамках програми «Електронна столиця» встановили понад 3700 камер відеоспостереження.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Київради, пише «Слово і Діло».

За інформацією КМДА, для реалізації програми «Електронна столиця» було заплановано майже 154 млн гривень, з яких витрачено 129 млн гривень. Відсоток освоєння 84,2%, економія - 2,9 млн грн. чи не освоєний понад 21,4 млн грн.

«В рамках програми було створено ядро ​​системи відеоспостереження. Зокрема, було встановлено 3763 камери на об'єктах соціально-культурного побуту. Це дитячі сади, школи, лікарні, бібліотеки, театри; на мостах і центральній частині міста», - сказано в повідомленні.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв встановити централізоване відеоспостереження в 2016 роціСказано 3 березня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Створена також система оповіщення в разі виникнення надзвичайних ситуацій. Вже зараз жителі можуть підписатися і оперативно отримати всю інформацію на електронну пошту і за допомогою SMS про надзвичайні ситуації. Укладено договори з операторами мобільного зв'язку», - повідомив директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій Юрій Назаров.

Як повідомлялося, в Києві розробили електронну систему Єдиного реєстру зареєстрованих жителів.

Нагадаємо, що київська міськадміністрація опублікувала програму святкових заходів, присвячених Дню Києва, на 27 і 28 травня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: