У Києві змінять правила в'їзду на Труханів острів

Читать на русском
Заробити нові правила можуть найближчим часом. Що ж стосується звичайних водіїв, то заїзд на Труханів їм взагалі заборонять.
Пішохідний міст на Труханов міст

Влада має намір змінити правила в'їзду на Труханів острів.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Сьогодні».

Мова йде про тих, хто працює, тренується і користується перепустками для заїзду. Приміром, якщо там водій порушив ПДР, то в наступний раз йому заборонять в'їзд.

Одна з найгарніших будівель Києва опинилася під загрозою знищенняКиян закликають зібратися 22 травня в 12:00 біля садиби Терещенків на бульварі Шевченка, 34, щоб не дозволити знищити один з найкрасивіших київських будинків.

«Фіксувати порушників будуть відеокамери, їх вже встановлюють. При наступному заїзді такому водієві не відкриють шлагбаум», — розповіла керівник ГО «Труханів Острів» Катерина Каленська.

Запрацювати нові правила можуть найближчим часом. Що ж стосується звичайних водіїв, то заїзд на Труханів їм взагалі заборонять. Раніше за проїзд транспорту на острів вимагали 75 грн, зараз заїзд безкоштовний.

Раніше, столична влада підтвердила інформацію про підвищення цін на проїзд комунальним транспортом.

Нагадаємо, що Київська міська держадміністрація оприлюднила програму святкових заходів, приурочених до Дня Києва, на 27 і 28 травня.

Відзначимо, 2 січня 2017 року мер Києва Віталій Кличко повідомив, що в планах столичної влади будівництво пішохідного мосту в Києві, який з'єднає Арку Дружби народів із Володимирською гіркою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: