Луценко розповів, як нардепи пояснили свої статки в е-деклараціях

Читать на русском
Глава Генпрокуратури Юрій Луценко розповів, як депутати пояснюють великі суму грошей у своїх деклараціях.

Генеральна прокуратура перевіряє багатьох народних депутатів за поданими ними електронним деклараціям на предмет ухилення від сплати податків. Багато депутатів уже пояснили, звідки у них взялися такі суми.

Про це в ефірі програми «Право на владу» заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, повідомляє «Слово і Діло».

«Стосовно електронного декларування. На мене образився дуже багато депутатів про те, що ми готуємо подання про зняття депутатської недоторканності за несплату податків», – заявив Луценко.

За його словами, після такої інформації багато нардепів самі спробували пояснити, звідки у них такі суми в е-деклараціях.

«У пана Шуфрича (Нестора – Ред.) виявився (сподіваюся, він пробачить мене за поширення цієї інформації) дядько – банкір в Австрії... Костянтиновський (В'ячеслав – Ред.) показав, що він розлучився з дружиною і при цьому розділив величезну суму... Тому щодо цих депутатів справи закриті, тому що податкова порахувала їхні пояснення обґрунтованими ... Супруненко (Олександр – Ред.) теж пояснив. Багато інших також пояснили», – зазначив генпрокурор.

Луценко додав, що справа, наприклад, проти депутата «Народного фронту» Євгена Дейдея має розслідувати НАБУ. А справа проти Геннадія Бобова буде закрита, так як він погодився оплатити 1 млн доларів податків.

Луценко рассказал о состоянии дел по снятию депутатской неприкосновенности с некоторых политиковСлово і Діло

Нагадаємо, до Верховної Ради надійшло подання на зняття недоторканності з депутата Бобова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: